zelf reizen Zuid-Afrika

11648039544_19c860bd0c_b

boek nu 1Zelf reizen (self drive) houd in dat u zelf de reis maakt samen met uw familie of vrienden echter wij zetten de tour voor u uit! U hoeft dus geen auto meer te huren want wij huren de auto, zetten uw gewenste route uit en reserveren uw accommodaties en andere gewenste activiteiten. Wij voorzien u van de gemakken en u maakt een ongelofelijke reis door Zuid-Afrika.

11647913494_00a0b5c7a9_bOnze tours zijn zo bedacht dat er twee accommodatie opties per tour zijn namelijk Premium en Budget. Bij Premium verblijft u in 4 sterren Guesthouses inclusief ontbijt en private game reserve diners. Bij Budget verblijft u in 3 sterren zelf-catering accommodaties. Alleen de accommodaties die we bezoeken in landelijke dorpjes en gebieden zijn niet ingedeeld in een klasse, deze accommodaties hebben we bezocht en gecontroleerd en hoewel ze niet over zoveel luxe bezitten als de 4 sterren accommodaties regelen we de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Ook Premium 4 sterren klasse kunnen we regelen in zelf-catering accommodaties, dit wordt vaker geregeld voor groepen groter dan 4 of met gezinnen met kinderen.

We hebben alle accommodaties zelf bezocht en gecontroleerd we spreken hierdoor uit ervaring als het om prijs 11648639036_98dd832dde_bkwaliteit verhoudingen gaat.

Als u door Zuid-Afrika wilt reizen en zelf al een idee heeft welke richting u op wilt gaan en /of u bepaalde plekken wilt zien kunt u dit aangeven en dan regelen wij de rest voor u. Onze medewerkers hebben vele jaren in Zuid-Afrika gewoond en zijn experts in het creëren van uw perfect samengestelde reis. Meer informatie over samengestelde reizen kunt u opvragen onder het kopje “Boek nu”.

brian self driveWat betreft de huurauto, wij werken samen met de 3 grootste en betrouwbaarste verhuurbedrijven in Zuid-Afrika. U kunt kiezen voor verschillende soorten auto’s. Als u bij ons een auto huurt zult u in de nieuwste modellen auto’s rijden, heeft u onbeperkte aantal kilometers zonder toeslag, geen extra verborgen kosten, gratis ophalen en afleveren van de huurauto bij elke luchthaven en 24 uur per dag kunt u voor noodgevallen bellen. Ook verhuren wij 4×4 Freelanders, Campers of Motorhomes. Daarbij bieden wij u de Afrikaanse huur prijzen dus niet onnodig veel betalen.

« (Previous Post)


Leave a Reply

© 2018: Zuid - Afika | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
English