Groepreizen Zuid-Afrika

Groep Reizen

Vergezel ons met een van onze groepsreizen. We bieden reizen aan van 7, 14 of 21 dagen. Een reis van Kaapstad naar Addo, van Kaapstad naar Johannesburg of vice versa, een West-Kaap tour langs de wijn- en tuinroute inclusief een exclusieve unieke ervaring en ontdek de Karoo, de half-woestijn van Zuid-Afrika.

11665560785_f62c3dd894_c 11665820993_46a875b8a0_b 5775069103_de8e9ec793_b

We bieden compleet verzorgde groepsreizen aan. Hieronder worden er een paar beschreven.

  • Lees meer!21-Daagse tour van Kaapstad naar Johannesburg. Hierbij bezoeken we Kaapstad, Hermanus, Oudtshoorn, Knysna, Nature’s Valley, Grahamstown, de Wilde Kust, Drakensberg, St Lucia, Kruger National Park en Johannesburg. Tijdens deze tour bezoekt u de mooiste plekken van Zuid-Afrika, een variëteit tussen cultuur, natuur en de Zuid-Afrikaanse dieren. Bijna alles is inclusief, kijk voor meer informatie op de uitgebreide beschrijving.

 

  • Lees meer!14-Daagse West-Kaap tour van Kaapstad tot Port Elizabeth.  Kort samengevat bezoeken we in 7 dagen het mooiste van de West-Kaap inclusief Wijntour, Tuinroute,  Kaapstad, Robben eiland, Oudtshoorn en Cango Caves, Tsitsikamma en Port Elisabeth. De overige 7 dagen worden besteed aan een unieke ervaring die per persoon of gezin anders kan zijn. U kunt kiezen uit verschillende vrijwilligersprojecten maar u kunt er ook voor kiezen een bepaalde vaardigheid aan te leren. Denk aan leren surfen, bergbeklimmen, game ranger worden in een National Park, verzin het maar en wij kunnen het regelen.  Kijk voor meer informatie op de uitgebreide beschrijving.
  • Lees meer!21-Daagse reis van Kaapstad naar Karoo en terug. Hierbij bezoeken we Kaapstad, de Tuinroute, walvissen bij Hermanus, Oudsthoorn’s grotten en struisvogels, Swartsberg Pass, Knysna, Tsitsikamma, de Big 5 in Kariega National Park, Grahamstown, Graaff-Reinet, de Vallei van Verlatenheid in Camdeboo National Park, Nieu-Bethesda, Beaufort West en de wijnlanden van Franschhoek. Kijk voor meer informatie op de uitgebreide beschrijving.
  • boek nu 17- Daagse van Kaapstad naar Addo Park Safari. Hierbij toeren we langs de kust, beleven we de Tuinroute, gaan we op Game Safari, gaan we kanoën, bier proeven, hiken we naar een mooie watervallen, gaan we op tour in de Cango Caves en nog veel meer!  Kijk voor meer informatie op de uitgebreide beschrijving.

 

« (Previous Post)
(Next Post) »


Leave a Reply

© 2018: Zuid - Afika | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
English