Beleef een unieke ervaring

8394796110_ecb2e44a18_b

Beleef een unieke ervaring. Naast dat Smiley Face Tours groepsreizen en pakketreizen aanbiedt bieden wij ook iets geheel anders aan. Namelijk een unieke ervaring of een avontuur. Dit houdt in dat u een bepaalde eigenschap, hobby of interesse kunt ontwikkelen tijdens uw reis door Zuid-Afrika. Stel nu dat u graag fietst of bergen beklimt dan organiseren wij voor u een reis samen die niet alleen de hoogtepunten van Zuid-Afrika dekt maar het ook mogelijk maakt om uw hobby of interesse te ontwikkelen tijdens de reis.

Als u op de tours klikt die hieronder zijn afgebeeld vind u meer informatie over deze unieke reizen. Mocht u andere hobby of interesse hebben dan helpen wij u graag ook verder en stellen wij het avontuur voor u samen.

« (Previous Post)
(Next Post) »


Comments are Closed

© 2018: Zuid - Afika | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
English