Vrijwilliger

Volunteer with big cats

Word vrijwilliger in Zuid-Afrika voor 1 dag tot 12 weken. Er zijn veel projecten en organisaties waaruit u kunt kiezen. Of u nu van dieren of mensen houd of graag wat wilt betekenen voor het natuurbehoud in Zuid-Afrika wij kunnen het volunteer 1voor u regelen! Ook kunt u ons contacteren als u speciale wensen heeft en dan regelen wij een vrijwilligers project dat aansluit bij uw wensen.

Wij hebben de projecten en organisaties in Zuid-Afrika al bezocht voordat we onze reizigers daarheen sturen. We controleren of de projecten vol

Myriam

doende bijdrage leveren en de vrijwilligers goed verzorgd worden. Ook controleren we of de accommodatie en de maaltijden over genoeg kwaliteit bezitten.

 Een paar lopende vrijwilligersprojecten zijn op een kleuterschool en in het basisonderwijs, het bouwen van schooltjes en tuinen, het verzorgen van paarden, het rehabiliteren van cheeta’s en andere wilde katachtigen, het verzorgen van aapjes in de tuinroute, research van de Big 5 in nationale parken en het redden van pinguïns die door boten of olie zijn beschadigd.

 Klik hieronder om meer te weten te komen

with Animals
with Animals
Social projects
Social projects
Smiley Face Tour projects
Smiley Face Tour projects

 


Leave a Reply

© 2018: Zuid - Afika | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
English